Najava tradicionalne šeste regionalne Konferencije Ka održivom transportu 2019!

Šesta regionalna Konferencija KA ODRŽIVOM TRANSPORTU 2019 održaće se 7. i 8. novembra 2019. godine u Hotelu Mona na Zlatiboru u organizaciji Asocijacije rukovodilaca transporta i logistike TRANSPORTLOG. Izvršni organizator Konferencije je Intico d.o.o.

Konferencija KA ODRŽIVOM TRANSPORTU 2019 je namenjena svim zainteresovanim pravnim i fizičkim licima koja se svakodnevno susreću sa izazovima u transportu i logistici, rukovodiocima transportnih i logističkih kompanija, transporta, voznih parkova, lanca snabdevanja, logistike, nabavke, predstavnicima distributera vozila, goriva, rezervnih delova, pneumatika, maziva, rukovodiocima servisa za održavanje putničkih i teretnih vozila, rukovodiocima kompanija za zbrinjavanje i tretman otpada, kompanija u svim granama privrede, rukovodiocima transporta i voznih parkova u javnom sektoru, rukovodiocima transporta i voznih parkova za sopstvene potrebe, predstavnicima osiguravajućih društava i drugih finansijskih institucija, predstavnicima javnih preduzeća, predstavnicima državnih institucija i lokalnih samouprava, predstavnicima strukovnih udruženja, predstavnicima komora, predstavnicima obrazovnih institucija i drugim učesnicima na tržištu transporta i logistike.

Teme Konferencije biće naknadno određene. Predložite moguće teme koje biste želeli da čujete ili predstavite!

U toku održavanja Konferencije biće omogućeno komercijalno predstavljanje kompanija čija je delatnost direktno ili indirektno u vezi sa transportom i logistikom.

Informacije

Irena Milosavljević

tel: +381 11 4065 536
mob: +381 60 30 60 314
E-mail: i.milosavljevic@transportlog.org.rs

Izvršni organizator